Inicio > Moda i Complements > Llenceria > Bañador Basmar Hanne

Bañador Basmar Hanne

Descripción

Bañador con copa interior y tirante regulable para un mayor ajuste en el pecho.  Adorno a tono mediante aplicación en la unión tirante. Escote redondo tipo camiseta para realzar el busto. Liso sensitive en lycra que imita el suede del cuero. Tejido muy suave que se adapta perfectamente al cuerpo de la mujer como una segunda piel.

Contactar amb l'establiment per reservar-lo
SUSI LENCERIA

SUSI LENCERIA

677879919
Carrer Jose Iranzo, 31

Fes la teua reserva.
Susi Cambra Bataller
Articulo: Bañador Basmar Hanne
x

Amb l'enviament d'aquest formulari, Susi Cambra Bataller confirmará la reserva al teu correu. La reserva serà vàlida per 24h.

També accepta que les seves dades i missatge siguin remesos directament a l'email de l'usuari oferent seleccionat, emmagatzemant l'associació PEAC Ontinyent una còpia a la plataforma sense altre ús addicional que el de guarda. A partir d'aquest moment, tota relació o contacte que es pugui establir entre Un. I l'USUARI oferent queda fora de l'control i coneixement de l'associació PEAC Ontinyent, a qui Un. Eximeix expressament de responsabilitat per qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir entre tots dos.


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar