Inicio > Moda i Complements > Llenceria > Bañador Basmar modelo Alma

Bañador Basmar modelo Alma

Descripción

Bañador con copa interior y tirante ancho regulable para un mayor ajuste en el pecho. Escote en forma de pico para alargar y estilizar el cuello. Cinta elástica tricolor en pico en la parte delantera y trasera del bañador, estilizando la figura. Estampado liso fantasía con un tono efecto lúrex.

Contactar amb l'establiment per reservar-lo
SUSI LENCERIA

SUSI LENCERIA

677879919
Carrer Jose Iranzo, 31

Fes la teua reserva.
Susi Cambra Bataller
Articulo: Bañador Basmar modelo Alma
x

Amb l'enviament d'aquest formulari, Susi Cambra Bataller confirmará la reserva al teu correu. La reserva serà vàlida per 24h.

També accepta que les seves dades i missatge siguin remesos directament a l'email de l'usuari oferent seleccionat, emmagatzemant l'associació PEAC Ontinyent una còpia a la plataforma sense altre ús addicional que el de guarda. A partir d'aquest moment, tota relació o contacte que es pugui establir entre Un. I l'USUARI oferent queda fora de l'control i coneixement de l'associació PEAC Ontinyent, a qui Un. Eximeix expressament de responsabilitat per qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir entre tots dos.


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar