Inicio > Moda i Complements > Llenceria > Bañador Leonisa

Bañador Leonisa

Descripción

Bañador entero estampado con copas en espuma fijas suaves y livianas, que harán que tu pecho luzca mucho más redondeado. Es de control suave de abdomen, para que te sientas mucho más segura al lucir tus curvas. Sus tirantes son graduables para que puedas adaptarlo a tu cuerpo. Su espalda es profunda, logrando el equilibrio perfecto entre elegancia y sensualidad.

Contactar amb l'establiment per reservar-lo
SUSI LENCERIA

SUSI LENCERIA

677879919
Carrer Jose Iranzo, 31

Fes la teua reserva.
Susi Cambra Bataller
Articulo: Bañador Leonisa
x

Amb l'enviament d'aquest formulari, Susi Cambra Bataller confirmará la reserva al teu correu. La reserva serà vàlida per 24h.

També accepta que les seves dades i missatge siguin remesos directament a l'email de l'usuari oferent seleccionat, emmagatzemant l'associació PEAC Ontinyent una còpia a la plataforma sense altre ús addicional que el de guarda. A partir d'aquest moment, tota relació o contacte que es pugui establir entre Un. I l'USUARI oferent queda fora de l'control i coneixement de l'associació PEAC Ontinyent, a qui Un. Eximeix expressament de responsabilitat per qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir entre tots dos.


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar