Inicio > Llar > Art i decoració > Espacio Baño-3

Espacio Baño-3

60€

Descripción

Caja de luz hecha en nuestro taller de forma manual.

La pantalla de la lámpara es de papel y la estructura de la caja está realizada en madera. La tapa posterior es de cartón rígido blanco y tiene una apertura por la que acceder fácilmente a la bombilla.
Encendida emite una cálida y agradable luz de ambiente, apagada, es un diseño decorativo.

Medidas: 28 x 28 cm x 7 cm de fondo
Iluminación de bajo consumo 11W

Contactar amb l'establiment per reservar-lo
SALAMANDRA. IDEAS PARA REGALAR

SALAMANDRA. IDEAS PARA REGALAR

962384445
Carrer de Sant Josep nº 2, Ontinyent

Fes la teua reserva.
Raquel Garrote Cardós
Articulo: Espacio Baño-3
x

Amb l'enviament d'aquest formulari, Raquel Garrote Cardós confirmará la reserva al teu correu. La reserva serà vàlida per 24h.

També accepta que les seves dades i missatge siguin remesos directament a l'email de l'usuari oferent seleccionat, emmagatzemant l'associació PEAC Ontinyent una còpia a la plataforma sense altre ús addicional que el de guarda. A partir d'aquest moment, tota relació o contacte que es pugui establir entre Un. I l'USUARI oferent queda fora de l'control i coneixement de l'associació PEAC Ontinyent, a qui Un. Eximeix expressament de responsabilitat per qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir entre tots dos.


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar