AJUDA PER OFERENTS

REGISTRE PER OFERENTS

 • Anar a l'enllaç de "Login" (part superior dreta)

 • Omplir totes les dades d'Empresa i de contacte. Incloure contrasenya (al menys entre 8 i 15 caràcters, incloent un número i un símbol).

 • La imatge del logotip corporatiu haurà d'introduir.

 • Acceptar els termes i condicions legals.

 • El sistema enviarà un mail per a comprovar l'autenticitat del mail i verificar l'alta del registre. Per favor, assegure's que el seu sistema accepte el correu sota el domini compraenontinyent.com, o en el seu cas, comprovar en la seua carpeta de Spam.

 • La imatge del logo corporatiu haurà d'introduir-la posteriorment.

Formulari de registre

ACCEPTAR EMAIL I IDENTIFICAR-SE EN LA WEB

 • Comprovar email rebut per a confirmació del registre i punxar en l'enllaç per a confirmar el registre.

 • L'enllaç ens condueix de nou a la web per a la identificació, basant-se en l'email i contrasenya proposats.

ACCÉS A l'ADMINISTRACIÓ > El meu perfil

 • Una vegada accedim a l'administració (pantalla grisa), disposem del menú lateral esquerre amb les seccions relacionades. Per tant, punxem sobre “El meu perfil” i accedim a la pantalla de dades registrades durant l'alta.

 • Introduïsca una descripció de l'Empresa en l'àmbit dels productes relacionats amb l'especialització de la web.

 • Introduïsca el logo corporatiu de la Marca associada als seus productes. Per a això seleccione el botó de “AGREGAR ARXIU” i podrà pujar la imatge des del seu ordinador (jpg, png,...), o bé incloure la URL de la imatge del seu logo (per exemple, copiant l'adreça web completa de la imatge del logo del seu web, mitjançant botó dret) perquè siga importat al sistema automàticament.

  • En el cas que la seua Empresa dispose de diverses marques independents associades a diferents productes, li recomanem utilitzar un altre registre sota un email diferent (el sistema permet duplicar Empresa i CIF).

Administració -> El meu perfil

ADMINISTRACIÓ > Productes

 • Seleccionant el botó del menú lateral esquerre “Productes” i s'accedeix al llistat de productes (quan ja estèn creats) i a més existeix el botó “Crear nou producte”.

  Administració -> Productes etapa 2

 • En polsar sobre el botó es desplega un formulari amb els diferents camps associats al tipus de producte, depenent d'això, sol·licitarà major o menor informació.

 • L'alta del producte es realitza en dues etapes, la primera part només sol·licita el tipus de producte (seleccionable des del desplegable), el Títol (obligatori) i permet una descripció introductòria sobre el requadre. En aqueix moment, podem passar a la segona etapa, prement “Crear”.

 • En aqueix moment se'ns habilitarà un formulari més complet amb tots els camps necessaris per a complimentar la informació del producte que estem pujant el portal, això és, la fitxa tècnica del producte completa i de les condicions de presentació i enviament.

  Administració -> Productes etapa 2

 • Recorde pujar les imatges associades al producte (*jpg, *png,...), utilitze el mateix sistema que per a pujar el logo d'empresa o marca, és a dir, seleccione el botó de “AGREGAR ARXIU” i podrà pujar la imatge des del seu ordinador (*jpg, *png,...), o bé incloure la URL de la imatge del seu logo (per exemple, copiant l'adreça web completa de la imatge del logo del seu web, mitjançant botó dret) perquè siga importat al sistema automàticament. Podrà pujar diverses imatges i ordenar-les posteriorment o seleccionar la imatge destacada, per a això utilitze el botó “Seleccionar principal”.

  • Es prega complimente tota la informació associada per a facilitar la cerca dels potencials compradors i evitar les seues consultes. Recorde que en qualsevol moment pot editar els productes per a millorar o modificar la informació.

PROVES DE FUNCIONAMENT

Recomanem que visualitze els seus productes des del propi portal, pot fer-ho a través dels pròpies categoritzacions dels productes o bé si selecciona la seua Marca des de l'accés directe als Fabricants: https://compraenontinyent.com/oferentes

SI NECESSITA AJUDA O QUALSEVOL ALTRA QÜESTIÓ

Davant qualsevol dubte o inconvenient, preguem que contacten amb nosaltres a través del formulari de contacte: https://compraenontinyent.com/contacto i li respondrem al més prompte possible. Moltes gràcies!

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar