Qui Som

Associació PEAC Ontinyent és una associació empresarial, que està integrada per empresaris de sector comerç i serveis, que es plantegen la missió de convertir Ontinyent en una veritable ciutat comercial on convisquin la vida laboral, social, cultural, d'oci, compres ... fent-les vives, transitades, actives i sostenibles.

Neix per donar resposta i impulsar la innovació i competitivitat de les empreses ubicades al centre urbà, les pimes comercials integrants obtenen una sèrie d'economies externes "passives" com són la innovació, l'aprenentatge, la informació i les oportunitats, que de forma individual no podrien assolir.

Oferim serveis que moltes de les pimes comercials i de serveis no podrien arribar pels seus propis mitjans i coordinem accions necessàries per a la promoció de l'mercat de l'àrea comercial d'Ontinyent i Comarca.

Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar