Inicio > Oci i Alimentació > Alimentació > Botella - Every day is a new adventure

Botella - Every day is a new adventure

17.95€

Descripción

Todas estas bebidas ricas se conservarán de maravilla entre las paredes de acero inoxidable de esta botella reutilizable.

Cuenta ni más ni menos que con 750 ml de capacidad, para albergar en su interior bebidas frías, templadas o calientes como té, café, limonada, smoothie, agua fresquita

Contactar amb l'establiment per reservar-lo
Casaverda

Casaverda

962383791
placa Mestre Ferrero , 4

Fes la teua reserva.
Sol Casaverda, S.L.
Articulo: Botella - Every day is a new adventure
x

Amb l'enviament d'aquest formulari, Sol Casaverda, S.L. confirmará la reserva al teu correu. La reserva serà vàlida per 24h.

També accepta que les seves dades i missatge siguin remesos directament a l'email de l'usuari oferent seleccionat, emmagatzemant l'associació PEAC Ontinyent una còpia a la plataforma sense altre ús addicional que el de guarda. A partir d'aquest moment, tota relació o contacte que es pugui establir entre Un. I l'USUARI oferent queda fora de l'control i coneixement de l'associació PEAC Ontinyent, a qui Un. Eximeix expressament de responsabilitat per qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir entre tots dos.


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar