Inicio > Moda i Complements > Nadó > DHA Kids · Dietéticos Intersa 90 perlas

DHA Kids · Dietéticos Intersa 90 perlas

23.95€

Descripción

El DHA es un componente esencial de las paredes celulares especialmente del cerebro, ojos y del sistema nervioso central; habiéndose demostrado que su ingesta como complemento de la dieta previene muchos problemas de salud, especialmente de tipo degenerativo.

Contactar amb l'establiment per reservar-lo
Casaverda

Casaverda

962383791
placa Mestre Ferrero , 4

Fes la teua reserva.
Sol Casaverda, S.L.
Articulo: DHA Kids · Dietéticos Intersa 90 perlas
x

Amb l'enviament d'aquest formulari, Sol Casaverda, S.L. confirmará la reserva al teu correu. La reserva serà vàlida per 24h.

També accepta que les seves dades i missatge siguin remesos directament a l'email de l'usuari oferent seleccionat, emmagatzemant l'associació PEAC Ontinyent una còpia a la plataforma sense altre ús addicional que el de guarda. A partir d'aquest moment, tota relació o contacte que es pugui establir entre Un. I l'USUARI oferent queda fora de l'control i coneixement de l'associació PEAC Ontinyent, a qui Un. Eximeix expressament de responsabilitat per qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir entre tots dos.


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar