Inicio > Moda i Complements > Joieria > Llavero de Plata puente Salt del bou

Llavero de Plata puente Salt del bou

99€

Descripción

Llavero de Plata puente Salt del bou, realizado en plata de ley de 925.00 mm. representa el puente denominado Salt del bou de Ontinyent, con cadena de calabrote y cierre de seguridad.

Una pieza exclusiva, maciza, muy original y diferente, una joya de autor.

El llavero se envía con su garantía y su estuche.

Contactar amb l'establiment per reservar-lo
Joieria-Rellotgeria J. Domenech

Joieria-Rellotgeria J. Domenech

962380805
Carrer Maians, 2

Fes la teua reserva.
Joaquin Domenech Pastor
Articulo: Llavero de Plata puente Salt del bou
x

Amb l'enviament d'aquest formulari, Joaquin Domenech Pastor confirmará la reserva al teu correu. La reserva serà vàlida per 24h.

També accepta que les seves dades i missatge siguin remesos directament a l'email de l'usuari oferent seleccionat, emmagatzemant l'associació PEAC Ontinyent una còpia a la plataforma sense altre ús addicional que el de guarda. A partir d'aquest moment, tota relació o contacte que es pugui establir entre Un. I l'USUARI oferent queda fora de l'control i coneixement de l'associació PEAC Ontinyent, a qui Un. Eximeix expressament de responsabilitat per qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir entre tots dos.


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar