Inicio > Moda i Complements > Calçat > new-balance-sneakers-classic-ML 373 ES2

new-balance-sneakers-classic-ML 373 ES2

79.9€

Descripción

La ML373ES2 para hombre es tu nueva zapatilla para todo, perfecta para tu estilo diario. Renovada con un diseño refinado, el empeine de ante y malla se asienta sobre una entresuela EVA que le confiere confort para crear una silueta clásica que te encantará. Confeccionada con una suela de caucho duradera, esta zapatilla clásica para hombre se ha creado para durar.

Contactar amb l'establiment per reservar-lo
Rull Inter Sport

Rull Inter Sport

962382003
c/ music martinez valls 4 B

Fes la teua reserva.
Rull Inter Sport
Articulo: new-balance-sneakers-classic-ML 373 ES2
x

Amb l'enviament d'aquest formulari, Rull Inter Sport confirmará la reserva al teu correu. La reserva serà vàlida per 24h.

També accepta que les seves dades i missatge siguin remesos directament a l'email de l'usuari oferent seleccionat, emmagatzemant l'associació PEAC Ontinyent una còpia a la plataforma sense altre ús addicional que el de guarda. A partir d'aquest moment, tota relació o contacte que es pugui establir entre Un. I l'USUARI oferent queda fora de l'control i coneixement de l'associació PEAC Ontinyent, a qui Un. Eximeix expressament de responsabilitat per qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir entre tots dos.


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar