Inicio > Moda i Complements > Rellotgeria > Reloj Casio G-Shock Oak GA-2110ET-8AER

Reloj Casio G-Shock Oak GA-2110ET-8AER

109€

Descripción

Reloj Casio G-Shock Oak GA-2110ET-8AER, reloj de la serie octogonal, anadigi (analógico y digital) con iluminador doble, la carcasa es resistente a los golpes y protege contra impactos y vibraciones, cronómetro, temporizador, 5 alarmas diarias, calendario automático, cristal mineral, caja y correa de resina, 3 años de pila y resistente al agua hasta 200 metros.

Contactar amb l'establiment per reservar-lo
Joieria-Rellotgeria J. Domenech

Joieria-Rellotgeria J. Domenech

962380805
Carrer Maians, 2

Fes la teua reserva.
Joaquin Domenech Pastor
Articulo: Reloj Casio G-Shock Oak GA-2110ET-8AER
x

Amb l'enviament d'aquest formulari, Joaquin Domenech Pastor confirmará la reserva al teu correu. La reserva serà vàlida per 24h.

També accepta que les seves dades i missatge siguin remesos directament a l'email de l'usuari oferent seleccionat, emmagatzemant l'associació PEAC Ontinyent una còpia a la plataforma sense altre ús addicional que el de guarda. A partir d'aquest moment, tota relació o contacte que es pugui establir entre Un. I l'USUARI oferent queda fora de l'control i coneixement de l'associació PEAC Ontinyent, a qui Un. Eximeix expressament de responsabilitat per qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir entre tots dos.


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar