Inicio > Moda i Complements > Joieria > Sortija de Oro amarillo con ópalo y circonitas

Sortija de Oro amarillo con ópalo y circonitas

475.9€

Descripción

Sortija de Oro amarillo con ópalo y circonitas, realizada en oro amarillo de 18 quilates (750 mm.) con un magnifico ópalo de fuego oval de talla cabujón y circonitas, el brazo es macizo y redondo la medida del anillo es el 14 del tatum.

Una sortija especial, muy original y diferente, un diseño clásico y contemporáneo.

La sortija se envía con su estuche original y su certificado.

Contactar amb l'establiment per reservar-lo
Joieria-Rellotgeria J. Domenech

Joieria-Rellotgeria J. Domenech

962380805
Carrer Maians, 2

Fes la teua reserva.
Joaquin Domenech Pastor
Articulo: Sortija de Oro amarillo con ópalo y circonitas
x

Amb l'enviament d'aquest formulari, Joaquin Domenech Pastor confirmará la reserva al teu correu. La reserva serà vàlida per 24h.

També accepta que les seves dades i missatge siguin remesos directament a l'email de l'usuari oferent seleccionat, emmagatzemant l'associació PEAC Ontinyent una còpia a la plataforma sense altre ús addicional que el de guarda. A partir d'aquest moment, tota relació o contacte que es pugui establir entre Un. I l'USUARI oferent queda fora de l'control i coneixement de l'associació PEAC Ontinyent, a qui Un. Eximeix expressament de responsabilitat per qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir entre tots dos.


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar