Inicio > Moda i Complements > Joieria > Sortija de Plata con cuarzo ametrino

Sortija de Plata con cuarzo ametrino

59€

Descripción

Sortija de Plata con cuarzo ametrino, sortija realizada en plata de ley con un cuarzo ametrino rectangular tallado, una joya muy original, ergonómica y cómoda de llevar.

El ametrino  es una fusión de la amatista y el cuarzo citrino, una variedad de cuarzo de origen hidrotermal que presenta bandas amarillas y púrpura.

Una pieza de autor muy original moderna y urbana, para la gente que busca algo diferente y con estilo.

La joya se envía en un estuche y se adjunta la garantía correspondiente.

Contactar amb l'establiment per reservar-lo
Joieria-Rellotgeria J. Domenech

Joieria-Rellotgeria J. Domenech

962380805
Carrer Maians, 2

Fes la teua reserva.
Joaquin Domenech Pastor
Articulo: Sortija de Plata con cuarzo ametrino
x

Amb l'enviament d'aquest formulari, Joaquin Domenech Pastor confirmará la reserva al teu correu. La reserva serà vàlida per 24h.

També accepta que les seves dades i missatge siguin remesos directament a l'email de l'usuari oferent seleccionat, emmagatzemant l'associació PEAC Ontinyent una còpia a la plataforma sense altre ús addicional que el de guarda. A partir d'aquest moment, tota relació o contacte que es pugui establir entre Un. I l'USUARI oferent queda fora de l'control i coneixement de l'associació PEAC Ontinyent, a qui Un. Eximeix expressament de responsabilitat per qualsevol problema o inconvenient que pugui sorgir entre tots dos.


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúas utilizando este sitio asumiremos que estás de acuerdo · Más información
Estoy de acuerdo
Rechazar